LOST PRATEN ALLEEN JE PROBLEMEN NIET OP?

 

Plan je afspraak in voor EMDR. Een revolutionaire en wetenschappelijk onderbouwde therapie om psychische klachten bij de wortels aan te pakken.

 

EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing. Het is een erkende en wetenschappelijk onderzochte benadering die werd ontwikkeld door Dr Francine Shapiro. Waar EMDR vroeger vooral bekend werd voor de behandeling van trauma, wordt er tegenwoordig ook meer en meer onderzoek uitgevoerd naar andere menselijke problemen zoals angst, burn-out en depressie.

Tijdens een EMDR- behandeling wordt er eerst nagegaan wat de onderliggende oorzaken zijn die tot jouw klachten hebben geleid. Vervolgens gaan we ze één voor één aanpakken op een veilige manier. We maken hiervoor gebruik van een wetenschappelijk onderbouwde aanpak in combinatie met oogbewegingen.

 

DE KRACHT VAN EMDR – ALS PRATEN ALLEEN HET PROBLEEM NIET OPLOST

 

EMDR is uniek omdat het niet enkel je gedachten, maar ook je gevoelens en je lichaam betrekt in de oplossing. Diepere heling wordt mogelijk. EMDR- therapie is snel en efficiënt. De effecten blijven na de behandeling aanhouden terwijl je als cliënt geen aanvullende huiswerkoefeningen dient te doen.

 

Meer info:

https://emdr-belgium.be/

https://emdr-belgium.be/info-voor-kinderen-en-jongeren/

 

Aanmelding kan via het contactformulier: